image

Dynamisch ontspannen

Holistic Pulsing

Vind je het moeilijk je lichaam en je geest te ontspannen ? Maak dan kennis met holistic pulsing. Je lichaam wordt door schudden, wiegen en stretchen op een zachte manier in beweging gebracht. Je hoeft niets te doen. Gekleed en liggend op de massagetafel wordt je lichaam uitgenodigd te ontspannen. Ervaar rust, stilte en zachte beweging in 1. Een bijzonder gevoel om even gewoon te mogen zijn !

Graag een seintje (0472/770376) als je nog wat meer info wil of Holistic Pulsing wil ontdekken. 50 euro/sessie van 1u.

Hartcoherentie

Hartcoherentie is een eenvoudige maar zeer doeltreffende manier van ademhalen om jouw lichaam in balans te brengen. Via deze ademtechniek breng jij je hart in een bijzondere staat waardoor hart, brein en ademhaling gaan samenwerken. Je zal daardoor (terug) rust en ontspanning voelen, veerkracht opbouwen en een betere concentratie en focus ervaren.

Een hartcoherentie traject bestaat uit vier individuele sessies. Tijdens het traject wordt er gevraagd thuis te oefenen, drie maal zes minuten of twee maal tien minuten per dag. Je betaalt 240 euro voor dit traject van vier begeleidingssessies.

Graag een seintje (0472/770376) als je nog wat meer info wil of hartcoherentie wil ontdekken.

Ontspannen in groep

Nood aan ontspanning maar weet je niet hoe ? Bij Mola Movado kan je op regelmatige tijdstippen in een kleine groep spanning (leren) loslaten en even tijd nemen voor jezelf.

Zo neemt Mola Movado je graag letterlijk mee op pad. Wandelen geeft rust en ruimte in je hoofd en brengt je lichaam zacht in beweging. Ontdek tijdens deze wandelmomenten het gefluister van de natuur en je lichaam. Een fijne manier om even te ont-haasten.

Daarnaast organiseert Mola Movado ook workshops waarbij je op een creatieve manier vorm geeft aan wat er binnenin jou leeft. Via verschillende creatieve media zoals encaustic art, intuïtief schilderen, zacht bewegen via dans, ... ontdek je jezelf op een andere en speelse manier. Discover & create the art of life !

Nieuwsgierig? Stuur dan een mailtje naar info@molamovado.be en krijg een overzicht van de geplande activiteiten of volg de Facebookpagina van Mola Movado.

Daarnaast organiseert Mola Movado ook graag arrangementen op maat. Bij interesse, neem gerust contact op 0472/770376.