Mijn verhaal

Genietend van kleine grootste dingen

Wie is Caroline?


Als verbindende inspirator omarm ik mijn passie voor mensen en wil ik het dan ook een tikkeltje anders doen. Ik wil ruimer kijken dan gesprekstherapie, de mens zien in al zijn of haar volledigheid en het leven beleven in de plaats van geleefd te worden. Ik omschrijf me het liefst als een enthousiaste, creatieve en zachte levensgenieter. Na veel opzoekwerk, cursussen, inspirerende coaches en jaren van ervaring in zowel psychologische als lijfgerichte therapieën, specialiseerde ik me in holistische technieken die me telkens de nodige ‘aha’ momenten gaven. Over de jaren heen verdiepte ik me om bij iedereen het gouden randje onder de stress, angst en trauma’s vrij te maken. Want jij bezit ook die gouden draad naar je eigen kracht. Samen in een ont-moeting vanuit een veilig kader met zachte technieken (her)ontdekken we wat diep verborgen zit.


Inspirerende vrouw achter Mola Movado
Beleef de verbinding met je lijfWaar het begon

Mola Movado is Esperanto voor zachte beweging. In mijn praktijk breng ik je individueel of in groep in beweging om zelf te groeien en te ontplooien tot wie je écht bent.

Als inspirerende vrouw achter het concept van Mola Movado evolueerde ik mee met elke cliënt. Mijn praktijk ontstond uit de liefde voor zachtheid, menselijk contact en geborgen veiligheid. Een plek waar je er helemaal mag zijn en niets hoeft te doen. Vanuit mijn eigen bagage, nood aan zelfzorg en de wil om te verwonderen, creëerde ik een plaats om te onthaasten in drukke tijden. Iedereen ervaart zijn of haar verhaal anders, zowel jij als ik, maar na jaren van ervaring en studies blijft het fijn om mensen terug tot zichzelf te brengen zodat ze hun innerlijke kracht beleven en rust ervaren op een zachte manier. Vanuit deze visie ontstonden de pijlers van Mola Movado:

Veiligheid – Tijd – Ruimte
om de nodige zuurstof te geven aan datgene waar jouw lijf om vraagt en samen jouw levenspad te bewandelen richting:

Ontspanning – Groei – Zelfontplooiing
om in een rustgevende setting vanuit een minimalistisch kader volledig tot jezelf te komen.


Kennis en opleiding


Mola Movado streeft naar groei en ontwikkeling vanuit (h)erkenning van de eigen ervaringen, ont-moeting van en met cliënten en een sterk fundament in opleidingen als basis van de psychologische- en lichaamsgerichte methodes:

     • Master in de Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (UGent)
     • Lichaamsgerichte therapeut: specialisatie in Holistic Pulsing
     • Relaxatie- en ademtherapeut: specialisatie in Polyvagaaltheorie en hartcoherentie
     • Creatief therapeut: specialisatie in Encaustic Art
     • Integrale Coach met specialisatie in Embodied coaching

ONTDEK MOLA MOVADO