Encaustic Art

The art of living: We are all creative beings

Wat is Encaustic Art?


Encaustic Art ontwikkelde zich over de jaren heen als een fijne en eenvoudige manier om contact te leggen met je beleving. Door middel van verwarmde bijenwas creëer je een beeld dat meer zegt dan woorden. Ik sta je bij om kleur en vorm te geven aan wat binnenin speelt in een individuele sessie of tijdens een workshop in een kleine groep. Zelfs zonder enige vorm van creativiteit ervaren cliënten deze manier van expressie als een houvast en een hulptool om zich te laten verwonderen.Hoe werkt het?

Met een strijkijzer en bijenwas laten we ons verrassen door de kracht van kleur, vorm en beeld die uitnodigen om te voelen wat dit alles met ons doet. Even op een andere en speelse manier met jezelf bezig zijn.

Encaustic art biedt een insteek om je expressief te uiten en op een creatieve manier vorm te geven aan wat er op dit moment binnenin jou leeft. Het helpt om jezelf te ontmoeten op een manier die je hoofd niet kan bedenken.

Vanuit bijhorende vragen, oefeningen en momenten van reflectie, eventueel aangevuld met een sessie Holistic Pulsing, faciliteer ik deze expressieve benadering om jou te ondersteunen.


Voor wie is het zinvol?


Voor iedereen die zich op een kunst-zinnige en speelse manier wil (her)ontdekken. Verdiep je mee in deze expressieve vorm en ont-moet jezelf met Mola Movado

VERDIEP MEE IN EXPRESSIE